Flytravel24

Flytravel24 CALL CENTER
  Flytravel24 Call Center Sweden SWEDEN:
Malmö:
+46 73 727 2239

  Flytravel24 Call Center KOSOVA KOSOVA:
 
+386 49 589 114

kërko fluturimin
Nëse keni problem me kërkim FLUTURIMI
kliko këtu!
Nga:
Deri:
Kthimi nga:
Kthimi deri:
Njsja më
Kthimi më
Kërko udhëtimin

Mirë se erdhët te Flytravel24!

Flytravel24 - Rruga me e sigurt për në vendlindje! Ofrojmë Fluturime nga të gjitha destinacionet në Botë. Na kontaktoni dhe binduni!

Flytravel24
RISI: Linja të fluturimeve për në Prishtinë
prej muajit qershor deri ne shtator organizon Flytravel 24 me AEROPLAN Malmö-Prishtinë-Malmö direkt.

UDHETIME ME AUTOBUS për sezonin Veror
Flytravel24 organizon udhetime me AUTOBUS SUEDI-KOSOVË.
Flytravel24
Informacionet
Check-In
U rekomandohet pasagjerëve që të paraqiten për përgatitje për fluturim dy orë përpara nisjes së planifikuar, sepse sportelet mbyllen 40 minuta përpara nisjes. ...

Bagazhi i pataksuar
Kufiri i bagazhit të pataksuar për bagazhin e dorëzuar është 20 kg për pasagjer. Edhe fëmijët kanë të drejtë të kenë këtë peshë bagazhi. Ju rekomandojmë që të mos dorëzoni bagazhe të veçanta, të cilat kanë peshë më të rëndë se 32 kg.
Flytravel24
Rezervo dhe paguani online
 Parapagesë Parapagesë  Me Faturë Me Faturë  Me pare në dorë Me pare në dorë
Transferi direkt ne kontnumrin tonë. Rezervo përmes telefonit dhe bëre parapagesen e biletës tek Flytravel24. direkt te sporteli Flytravel24 në aeroport.
Flytravel24
Ju lutem, përdorni Browserin Firefox mbi Version. 3.x ose Internet Explorer mbi 6.x, dhe sigurohuni se JavaScript është aktiv.